Caravan en Camper wassen

Caravan en Camper wassen

Uw caravan of camper wassen is altijd veel en zwaar werk. Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Caravan Center Lisse biedt de service om uw bezit goed en grondig voor u te reinigen.

Wassen is het behoud van uw bezit en u rijdt met een schone caravan of camper. U kunt dit doen vlak voor het moment dat u vertrekt naar uw vakantiebestemming zodat u schoon op weg gaat maar kan uiteraard ook na uw vakantie waardoor deze schoon de stalling in gaat en zo het vuil en eventueel hars en vogelpoep geen kans heeft om de lak aan te tasten. Als u de caravan of camper daarna weer uit de stalling haalt kan deze hooguit een beetje stoffig zijn.

Wij kunnen de caravan of camper na het wassen nog inspuiten met een vloeibare UV werende was. Dit is een waxbescherming op basis van diverse polymeren en biedt een bescherming ook voor kunststoffen en heeft een standtijd van ongeveer 4 maanden en dat betekent in de praktijk genoeg voor 1 seizoen.

Uw camper of caravan grondig laten polijsten en poetsen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Wij besteden dit uit aan een professioneel poetsbedrijf. Deze reinigen de caravan of camper waarna deze machinaal of met de hand gepolijst / gepoetst wordt. Kleine krasjes verdwijnen en de glans wordt weer naar boven gehaald. Als laatste wordt deze in de vaste was gezet en heeft dan een bescherming voor min 1 jaar. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Prijzen:
Caravan / Camper wassen – € 60,00
Behandeling vloeibare was – € 15,00
Reinigen / poetsen / vaste was – op aanvraag