Schadeherstel camper

Schadeherstel camper

U bent bij ons van harte welkom voor schadeherstel aan uw camper. Is uw camper beschadigd geraakt dan kunnen wij dit in onze werkplaats voor u herstellen. Op de reparatie heeft u altijd twee jaar garantie. Wij werken met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers onder de vlag van de Focwa.

Wij nemen voor u de zorg van het melden en het regelen van een schade-expert uit handen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een polisnummer en een kopie van het kenteken. Daarna kunnen we alles voor u regelen en heeft u er geen zorg meer van, de schade was immers al vervelend genoeg.

Wij zijn aangesloten bij caravanschadeselect (o.a. Allianz, Europeesche, London, Unigarant) maar wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen dus ook voor alle bij Achmea en OMNIA aangesloten maatschappijen.

Het eigen risico vervalt in veel gevallen dus de reparatie kost u dan uiteindelijk niets.

Caravan Center Lisse
Caravan Center Lisse is een gerenommeerd caravanbedrijf in Lisse. Op ons ruime terrein en in onze moderne werkplaats bent u van harte welkom. Tevens stalling en onderhoud.

Contactinformatie
Komt u eens langs bij ons caravanbedrijf in Lisse. U vindt ons op de Leidsevaart 13 in Lisse (inrit tussen 13-14, bij de vlaggen). Onze openingstijden en een routebeschrijving voor waar u precies moet zijn kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag over schadeherstel aan uw camper?, bel (0252–415339) of mail ons dan gerust.

schadeherstel camper